Vil du gerne have en GRATIS købsgaranti mod en defekt modtaget vare, eller fejl i leveringen, som holder dig helt økonomisk fri i dit køb hos hos os, så skal du læse videre herunder.

Vi har sammen med PriceRunner lavet en købsgaranti aftale, som sikrer at dit køb hos os, helt gratis er omfattet af PriceRunner Købsgaranti.

Dette sikrer dig:

  • Erstatning på dit køb op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb
  • Garantien dækker både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt

Købsgarantien gælder for forbrugere, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge loven inden for 60 dage efter et køb. 

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til deres hjemmeside via Spillehulen, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end et minut. 

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som forbruger. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er defekt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Købsgarantien dækker ikke for værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger , for dette gives ingen erstatning.

For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Som Pricerunner-Plus medlem får du følgende fordele:

  • Købsgaranti op til 50.000 kroner
  • Hold styr på købstidspunktet med prisgrafen
  • Prisalarmer på dine favoritprodukter
  • Fordelagtige PriceRunner deals
  • Eksklusive rabatkoder hver uge

For de endelige betingelser og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.

Brug end 1 minut på at oprette dig dig gratis som Pricerunner-Plus medlem, så er du dækket med det samme.

Pricerunner Købergaranti