Vi sender med glæde din ordre til Grønland, Færørerne eller udlandet via Post Danmark internationale PostNord.

Kreditkort til udlandet. 
Du kan betale med dit kreditkort med levering til Grønland, Færørerne eller udlandet, men fragtbeløbet på vores ordre er KUN for levering for 1 kg.  Når vi får din ordre, beregner vi den korrekte fragt til udlandet, og sender dig et link pr. e-mail hvor du skal gennemføre din dankortbetaling igen, men med det korrekte fragtbeløb.  Det er selvfølgelig kun den sidste gennemførte dankort betaling vi kan trække.

Nederst på denne side kan du se en oversigt over nogle fragtpriser til henholdsvis Norge og Grønland. Levering til andre lande er selvfølgelig også muligt. Venligst kontakt os for priser til andre lande.

Moms i ikke EU land, incl. Grønland og Færøerne.
Varerne fremsendes til EU lande med dansk moms, men til lande udenfor EU, der i blandt Grønland og Færørerne, til sender vi varerne uden dansk moms. Momsen trækkes først på den endelige faktura som medsendes, og derved modregner vi også kreditkort beløbet.

Har du spørgsmål til ovenstående er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 17 27 35 eller sende os en e-mail på info@spillehulen.dk

Her er nogle eksempler på Post Danmarks priser til udlandet:

Land

 Max 1 Kg.

Extra pr kg.

Grønland

Dkr. 200.-

Dkr. 50.-

Færøerne

Dkr. 200.-

Dkr. 26.-

Sverige

Dkr. 190.-

Dkr. 85.-

Norge

Dkr. 236.-

Dkr. 79.-

 

Du kan se alle taksterne i Post Danmarks portoguide.
Post Danmark

Varen er nu i din indkøbskurv