"Nu er det jul igen .... " , og julen nærmer sig med hastige skridt og du skal finde julegaverne til familien og gode venner.

Pakker til juleaften - Bestil senest torsdag 20. December Kl. 15.00

Juleaften er i år på en Mandag, og vi sender i Spillehulen vores pakker med det julemandens bud, og skal julekanen forbi hjemme hos dig eller din familie, er sidste frist for bestilling for at du eller de får din pakke til juleaften, 20. December Kl. 15.00.  Vi sender gerne bestillinger efter dette tidspunkt, men garanterer vi ikke disse er fremme inden juleaften.

Slip for køen - send pakken til dit arbejde

Mange af vores kunder er ikke hjemme når postbudet kommer og afleverer pakken hjemme hos dig, hvilket betyder at man skal forbi pakkeshop eller posthuset for at afhente pakken hvis den er nået at komme frem. Vi kan derfor sende din pakke direkte til dit arbejde, med Attention dit navn, så har du pakken meget hurtigere, og du slipper for at skulle stå i kø på posthuset hvis du ikke er hjemme.

Du skal bare angive Firmanavn & Attention i leveringsadresse, så sker dette sker helt automatisk.

HUSK - at give dit firma besked om du venter en pakke, så den ikke nægtes modtagelse.

Med GLS Pakkeshops sender vi pakken til en pakkkeshop udlevering, så når du alligevel er på vej til at shoppe, eller på vej hjem, så er der en pakkeshop i nærheden, hvor du kan få din pakke udleveret.

Julegaveindpakning

Som vi plejer, giver vi dig en mulighed for at få pakket dine spil ind til julegave. Vi sender også gaven direkte til venner og familie, hvis du angiver leveringsadressen på den som skal have din gave.  Pakken bliver pakket ind i vores fine gavepapir. Vi sender selvfølgelig ikke fakturaen med i pakken, men den sender vi til dig i stedet for. Du skal bare huske i indkøbskurven, at vælge blandt vores mange forskellige slags indpakningspapirer, så ordner vi resten. Gaveindpakning koster Kr. 5,- pr. pakke.

Julegave returnering

Det er rart at være i god tid med julegaveindkøbene, og i Spillehulen kan du bytte dine indkøbte julegaver lige så lang tid du har lyst. Skulle det være tilfældet at du eller den som du har sendt din gave til, gerne vil have byttet eller få pengene tilbage for en gave, er kravet bare at spillet ikke er udpakket af original emballage og der ikke mangler ting som er medsendt fra os af, og varen returenes med vores ordrenr. Vi refunderer ikke fragten for din ordre.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul.