Info om os

IdaVelkommen til Spillehulen !

Hvis du som os elsker de gamle dyder ved et brætspil eller puslespil, er du kommet det helt rigtige sted hen.

Spillehulen er et lille firma på Fyn, som er 10 år gammel, og vi har et kæmpe spiludvalg med nu mere end 3000 produkter af forskellige klassiske brætspil, puslespil og legetøj til folk i alle aldre.

Vi er der for dig !
Vi værdsætter den nære kontakt til vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at få professionel vejledning til køb eller hjælp til dine spil. Du er altid sikker på at få den bedste rådgivning af os. Vi har et dybt kendskab til vores produkter, og det sikrer dig et grundlag for at træffe de helt rigtige valg eller få den bedste hjælp.

Mere kvalitet for pengene !
Vi finder ALTID de bedste kvalitetsspil til en lav pris.  Man vil altid kunne finde billigere produkter i supermarkederne, f.eks. puslespil, men kvaliteten er som regel også altid derefter, så vil vi hellere sætte kvaliteten højere. Andre giver op til 50% rabat - Det gør vi også, på nogle produkter, men vi vendt formlen om til fordel for dig, og vi vil bestræbe os på at være mindst 10% billigere, og derved lever vi som den eneste af vores konkurrenter op til, og du er altid sikker på et godt køb hos os.

Garanti og Bytteret ! 
Vi yder 3 års garanti på alle varer. Dette er din garanti for, at kvaliteten er i orden. Produkter i ubrugt stand købt hos Spillehulen byttes eller vi giver pengene tilbage uanset købstidpunkt, mod forevisning af faktura. Fragten returnes ikke ved bytteret.

Forsendelse !
Vi sender dagligt varer ud fra vores lager i Odense, og hvis du bestiller varer inden kl. 16.00 som er på lager (dette står lige under prisen på de enkelte produkter), så sender vi dem samme hverdag, og du har din pakke med Post Danmark næste morgen. Hvis du har modtaget en besked om at din ordre er på vej, og du ikke modtager din pakke 2 dage efter, kontakt os med det samme.

Kontakt og Telefontid
Vi har åbent for kontakt hele døgnet på vores e-mail: info@spillehulen.dk og svarer så hurtigt vi kan, men du kan også kontakte os på 66 17 27 35 i tiden 09:00 - 18:00 på alle hverdage.

Vi glæder os til at betjene dig.

De bedste hilsner

Spillehulen 
Gammel Højmevej 127
5250 Odense SV. 
Tlf. 66172735 
CVR. 33733429

Søgeord: Info om os, Spillehulen, Spilhulen, Spillebulen, Spillebule